voor particulier

Van prijsopgave naar revisie

Bij A. van Tilburg (AVT) Motor- en cilinderkoprevisie komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij doen u vooraf een prijsopgave op basis van een eerste diagnose.

Voor de prijsopgave hanteren wij vaste tarieven, die voor de verschillende werkzaamheden zijn vastgesteld. De prijsopgave wordt tevens de factuur, dus u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Mocht tijdens bewerking blijken dat er meer aan de hand is, dan wordt u telefonisch op de hoogte gebracht van de eventuele meerkosten. U moet bijvoorbeeld denken aan scheuren die onherstelbaar zijn en naar voren komen bij afpersen of andere zaken die vooraf niet zijn in te schatten.

Onderdelen:
In de prijsopgave worden ook aanverwante onderdelen zoals waterpompen, distributiesets, multiriemen, koppakkingsets, kopbouten, turbo’s opgenomen. Deze kunnen wij leveren tegen zeer scherpe prijzen.

Bij akkoord maken we direct een afspraak met u wanneer uw voertuig, motor of cilinderkop klaar is.

Wel zo gemakkelijk: u kunt uw cilinderkop ook afgeven op één van onze nevenvestigingen te Breda (Hazeldonk), Moerdijk, Hoogvliet en Waddinxveen waar onze routedienst twee keer per dag langskomt. Na revisie kunt U deze daar ook weer ophalen.

TURBO kapot?  Ruil-, gereviseerd of nieuw door ons geleverd