AVT Revisie

CILINDERKOPPEN EN LPG

Het rijden op LPG brengt een extra belasting mee voor uw kleppen en zetels van uw cilinderkop. AVT zorgt ervoor dat uw auto op LPG goed blijft rijden door de cilinderkoppen geschikt te maken voor LPG. Ook voor revisie van uw cilinderkoppen bent u bij AVT aan het juiste adres.

 

Extra slijtage bij rijden op LPG

Door de hogere verbrandingswarmte bij het rijden op LPG bestaat de mogelijkheid dat uw cilinderkoppen sneller slijten. Door het monteren van LPG geschikte kleppen en klepzetels zijn deze beter bestand tegen de warmte en kunt u meer kilometers rijden.

 

Onderhoud en stellen van uitlaatkleppen

Met name de uitlaatkleppen hebben te lijden onder het rijden op LPG. Door de hogere temperaturen die ontstaan met het rijden op LPG branden niet LPG geschikte kleppen en zetels in waardoor uiteindelijk compressieverlies ontstaat. Wanneer u merkt dat het motorvermogen afneemt, stationair slecht loopt en de motor moeilijk start bij koud weer dan is het raadzaam de klepspeling te controleren.

Neemt u voor meer informatie en een kostenschatting direct contact op met AVT Revisie op revisie@avt.nl of 0165 85 20 15.

TURBO kapot?  Ruil-, gereviseerd of nieuw door ons geleverd

Vraag een vrijblijvende offerte op: revisie@avt.nl